Gast
Wie is MediaGenius?
MediaGenius is in 2008 opgezet door Sanne Kuyt en Ruud Spelbos. Aanleiding was de opleiding bij het NOMC als Media coach. Wij waren van mening dat er in het onderwijs, wij waren allebei leekrachten, veel moest veranderen en worden ontwikkeld. Vooral het basisonderwijs was nauwelijks op de hoogte van de invloed en mogelijkheden van de nieuwe media. Door een bedrijf op te richten vanuit de praktijk wilde wij een brug slaan tussen het onderwijs en alle inovaties en mogeljkheden van het gebruik van media in de klas.Door het verzorgen van ouderavonden, workshops voor kinderen in het basisonderwijs en door het opzetten van een uitgebreid netwerk hebben wij een brug weten te slaan tussen innovatieve toepassingen, bedrijven en organisaties enerzijds en het onderwijs anderzijds. In de loop derjaren is ons werkveld verbreed met zgn. verlengde schooldag activiteiten,BSO's en Brde Scholen en bibliotheken. Na het vertrek van Sanne Kuyt zijn we een nieuw en breder concept gaan opzetten; Media-Explorer. Wij geven nu niet alleen zelf de workshops, maar implementeren, coachen en zorgen voor de content, zodat organisaties deze zelf kunnen uitvoeren.


We hebben ons gericht op het geven van presentaties op scholen, voor zowel ouders als leerkrachten, ook waren wij aanwezig op grote congressen van verschillende organisaties, beurzen, actief Netwerk lid van het mediawijs expertice Cetrum etc. etc. Heel veel ervaring hebben wij opgedaan met het geven van workshops aan kinderen. Alleen al in de wijk Overvecht in Utrecht hebben wij in drie jaar tijd workshops ICT & Media gegeven aan 500 kinderen! Ook in andere wijken zijn wij actief. Ook hebben wij een mediaclub opgericht in het Doe Mee Centrum van Overvecht. Wij hebben 6 ervaren, deskundige medewerkers die onze opdrachten uitvoeren.

Op dit moment zijn wij een samenwerking aangegegaan met het UCK in Utrecht en Cinekid in Amsterrdam.

Wij verwachten veel van ons nieuwe project: media-explorer. We raden u aan op via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven.
Onze gegevens zijn:

adres:


Iepstraat 89
3434 AP Nieuwegein


telefonisch kunt u ons bereiken: 0639575552
via email: info@mediagenius.nl of ruud@mediagenius.nl

Ons KVK nummer: 55226965
BTW: NL124573708B01

Met vriendelijke groeten,

Ruud Spelbos