Gast
  • Ozobot
  • schoolbord 850 x 100
  • Pico cricket

Everybody is a MediaGenius
Het internet is niet meer weg te denken in het leven van kinderen. Ze kijken filmpjes via You Tube, luisteren muziek via Spotify en zijn continu in contact met hun 'vrienden' via alle social netwerk applicaties op hun smartfone.
Wie is MediaGenius?
MediaGenius is een bedrijf dat gestart is vanuit het onderwijs. We werken samen met grote mediawijsheid organisaties en staan met onze voeten nog steeds in het primair onderwijs. Deze combinatie vanuit de praktijk is nog steeds de basis van ons bedrijf.
Ontdek Mediagenius
Het is onmogelijk voor u om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van 21st century skills voor kinderen. Mediagenius doet dit wel en maakt de vertaalslag van mogelijkheden naar praktische lessen, tools en workshops. Door uzelf gegeven of door een van onze medewerkers.
Campagne in de klas! Het oprichten van een (politieke)partij, waarbij een ideëel streven voor de leefomgeving van de school wordt uitgewerkt in een campagne. Programeren met Scratch. Met Scratch programmeer je je eigen interactieve verhalen, spellen en animaties — en kun je jouw eigen creaties delen met anderen in de online gemeenschap.
Fijn dat u ons via de portal van Kennisnet heeft gevonden.
Media Explorer is een platform voor leerkrachten. Media Explorer geeft u de mogelijkheid om uw kinderen op een ontdekkende en onderzoekende manier 21st eeuw vaardigheden bij te brengen. Doordat wij uitnodigende, actuele thema's en vaardighen als uitgangspunt nemen en dit verpakken in een ruimtevaart thema, is het niet nodig om uw kinderen te motiveren. Meer weten? bezoek onze website; www.media-explorer.nl
 

Onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je nu aan!
Meld u aan en we houden u op de hoogte van onze activiteiten, geven tips, informatie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van online media voor kinderen.
Je Emaill: